PITANJA BEZ ODGOVORA

Tom Short
"Naš župnik mi je rekao da trebam jednostavno vjerovati i da je loše i grešno imati sumnje i postavljati pitanja. Kad sam došla na koledž, otkrila sam da i druge ljude muče ista pitanja na koja ne nalaze odgovore. I tako sam postala ateistica." studentica iz Teksasa

Je li vjera razumna?
Postoje li dokazi za Božje postojanje? Nije li Biblija samo još jedna od knjiga? Zar ne određujem sam što je dobro za mene? Nije li Isus bio samo veliki učitelj? Nije li kršćanski život dosadan i pun ograničenja?
U ovom snažnom izlaganju Tom Short argumentira da se kršćanska vjera oslanja na razum i srce. Još navodi razloge zašto ponovo trebaš razmisliti o Isusu Kristu i Bibliji u novome svjetlu, uz poticaj da razmisliš i o vlastitom životu.
Ali pripazi na jedno: otkrit ćeš da je kršcanska vjera doista uvjerljiva i nalazit ces se pred najvažnijim pitanjem koje ce ti ikada biti postavljeno.
Džepni format
80 str.


10,-kn

 

O AUTORU

Tom Short već više od 30 godina poziva studente s preko sto sveučilištadiljem svijeta da istražei ozbiljno razmotre tvrdnje Isusa Krista. Živi sa svojom ženom u Columbusu, u američkoj saveznoj državi Ohio.
www.tomshortcampusministries.com